fons Banner

Notícies

Titular notícies

Fulletons sobre sexualitat, família i educació

Dijous 3 Juny 2021

Us presentem els fulletons divulgatius "Sexualitat, Família i Educació", els quals han estat elaborats per famílies i equip de mestres de l'Escola Bressol Nova Fortuny i la comissió de famílies de l'AFA de l'escola Ernest Lluch. També han participat l'entitat Sexducation, la Biblioteca Josep Janés i el Procés comunitari Collblanc - la Torrassa.

Aquest material és un resum del Cicle de tres sessions virtuals que es van realitzar durant el primer trimestre del curs 2020-21 promogut des del Programa municipal d’Acompanyament Educatiu a les Famílies (PAEF) i coordinat des de la Unitat de Ciutat Educadora i la Secció d'Escoles Municipals, dins del bloc del "Grups Impulsors famílies amb famílies", contemplat al Catàleg dels Espais de Debat Educatiu per a Famílies (ESDE'S). A més, el podeu trobar en diferents idiomes, us deixem l'enllaç perquè els podeu descarregar:


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies