fons Banner

Notícies

Titular notícies

Informe sobre les necessitats educatives del barri Collblanc - la Torrassa

Divendres 7 Maig 2021


En l'última trobada de la Xarxa de Crainça i Educació 0-12, es van detectar necessitats i dificultats dels serveis, entitats i centres educatius del barri per començar a crear el pla de treball de les accions del curs 2021/2022. Per fer-ho, es va dissenyar i va enviar un formulari- diagnòstic a les tècniques, tècnics i professionals de la xarxa amb l'objectiu de visualitzar quines problemàtiques i necessitats hi ha en el barri Collblanc – La Torrassa vinculades a l'àmbit educatiu en aquest curs de postconfinament. 
De les dades extretes del formulari es va realitzar un Informe per donar veu a la realitat educativa de Collblanc – La Torrassa en un curs de postconfinament. La sistematització dels resultats ha permès construir una imatge unificada d'allò que està passant dins del territori i, així, poder formular solucions i donar una resposta conjunta en comunitat.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies