fons Banner

Notícies

Titular notícies

Constitució de l'Espai Tècnic de Relació (ERI)

Dimarts 20 Octubre 2020


El Projecte ICI arriba a una nova etapa en aquests més de 6 anys de recorregut: la constitució de l'Espai de Relació Institucional (ERI), espai que reconeix el Procés Comunitari de Collblanc - la Torrassa com útil, empoderador i d'impacte per a la millora del benestar de la comunitat i de la convivència.

Aquest compta amb representants estratègics clau de les administracions i de les entitats, convençudes que la mirada comunitària intercultural és imprescindible per a la transformació social i especialment, per abordar l'actual context de crisi sociosanitària.

Gràcies a cada persona que ha participat al Procés Comunitari, aquest aval institucional és el resultat de cada una d'aquestes contribucions i un èxit del barri i la seva gent.

Us compartim el vídeo projectat a la reunió de constitució de l'ERI que reflecteix les veus de la comunitat:
 
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies