fons Banner

Notícies

Titular notícies

Butlletí Informatiu Procés Comunitari

Divendres 1 Gener 2021


El Procés Comunitari a Collblanc - la Torrassa és fruit de l'esforç, la cura i la implicació del treball conjunt entre la ciutadania, les entitats i l'administració. Per això, esdevé clau que tots i totes els/les protagonistes estiguin actualitzats de tots els progressos assolits. 

Amb la voluntat que estiguis al dia del Procés Comunitari i amb l'objectiu de seguir trobant aliances i fórmules per seguir enfortint el Procés Comunitari, et fem arribar els enllaços per accedir a les Newsletter:


 

Per garantir la recepció futura dels següents Newsletter, us convidem a fer la SUBSCRIPCIÓ a través del següent enllaç: 
https://projecteicilh.us10.list-manage.com/subscribe?u=84a4a37085303340dea7e7c8d&id=c030175fea

Gràcies per la teva contribució i estem a disposició.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies