fons Banner

Notícies

Titular notícies

Compartir Número 8: el relat de la suma

Dimarts 6 Març 2018


Ja el tenim aquí! Nou Full Informatiu COMPARTIR!  Com sabeu, des del Projecte d’Intervenció Comunitària (ICI) diem que el procés comunitari no s’atura però per aquest número 8, volem animar-vos a detenir-vos per un instant i convidar-vos a llegir totes aquelles iniciatives que la comunitat està desenvolupant i de les quals estem molt orgullosos!

Quan diem #sumemperlaconvivència posem en valor la força del treball col·laboratiu que promou el procés comunitari i que es tradueix en una nova forma d’entendre la intervenció social al nostre districte. A més, com podreu comprovar, totes les activitats proposades volen cridar l’atenció sobre la responsabilitat compartida (coresponsabilitat) en la transformació i en un major i més sòlid, sentiment de pertinença. El Full Informatiu vol ser l'altaveu d'aquesta convicció, d’aquest #SomCollblancLaTorrassa.
 
Aquest número 8 inclou fins a 9 articles on trobareu una breu explicació de les iniciatives de consens on el Projecte ICI està implicat.       
 
 
Aquest Compartir número 8 es repartirà per diferents espais del districte però podeu accedir-hi en format virtual a través d'aquests dos enllaços:
 
 
 
Us desitgem que gaudiu d'una bona lectura i, qualsevol qüestió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies