fons Banner

Notícies

Titular notícies

Tots i totes a taula!

Divendres 13 Octubre 2017


El passat 27 de setembre la Taula de Salut Comunitària de Collblanc – la Torrassa es va reunir per avaluar el Cicle d'activitats "Gaudir millora la salut" que des de febrer fins al juliol ens ha mostrat que Conviure és salut! A més, es va evidenciar que la fortalesa de la construcció col·lectiva és la corresponsabilitat, el compromís i la suma de tots i totes.

Durant aquest període hem teixit xarxa tots i totes amb un mateix propòsit comú: contribuir a la millora de la salut de la comunitat, generant espais de relacions entre veïns i veïnes i divulgant un concepte de salut més ampli. A nivell organitzatiu el cicle es va configurar en 6 comissions de treball amb la participació de 40 recursos professionals i ciutadans"Gaudir millora la salut" va possibilitar el desenvolupament d'activitats on la cultura i els hàbits saludables van ser elements claus en fer un pas endavant en la millora de la salut comunitària.

Les 25 activitats desenvolupades en aquest primer cicle es van emmarcar dins de cinc temàtiques diferents: literatura, teatre, cinema, alimentació i activitat física. Així mateix, l'exposició sobre "Determinants Socials de la Salut" – model proposat des de l'organització Mundial de la Salut - ens va permetre reflexionar sobre el concepte de salut i sobre les desigualtats en salut en funció de factors socials (posició socioeconòmica, lloc de procedència, etc).

Amb "Gaudir millora la salut" es van proposar 62 espais d´interrelació i de diàleg que van generar noves oportunitats de coneixement mutu entre veïns i veïnes de diferents edats.

Després d´aquest cicle valorem molt positivament que tots i totes disposem d'un major coneixement dels recursos i de les entitats ciutadanes que directa o indirectament promouen la salut dins del nostre districte.
 
Cicle d'activitats Gaudir Millora la Salut from Associació Educativa Itaca on Vimeo.

Gràcies a l'esforç i dedicació de tots i totes, aquest primer cicle ha estat un gran èxit!
Impulsem la millora de salut comunitària perquè ens uneix a tots/tes i us encoratgem a formar part d'un II Cicle!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies