fons Banner

Notícies

Titular notícies

Nova etapa de la Taula de Salut Comunitària

Dijous 4 Juny 2015

La Taula de Salut Comunitària ja havia existit anteriorment al territori, però ara inicia una nova etapa. 

Comença el mes de Juny, i amb ell, molts projectes i iniciatives als que fa mesos que donem voltes, van prenent forma. Un d'aquests projectes és la Taula de Salut Comunitària, que ja havia existit anteriorment al territori, però que ara inicia una nova etapa. 

A demanda de qui ja fa anys que participava d'aquest espai de relació, i amb moltes ganes de poder reimpulsar-lo, un petit grup motor ha preparat el que ha estat la primera trobada d'aquesta nova etapa. Aquesta trobada, on han participat 17 persones ha servit per conèixe'ns entre nosaltres, saber en quin àmbit i amb quins col·lectius es treballa des de cada recurs, i fixar uns objectius generals per a la Taula de Salut. 

El primer que farem serà conèixer la realitat de Collblanc i La Torrassa, i per fer-ho, iniciem un procés de diagnòstic específic sobre l'àmbit de la salut comunitària.

Es recullen les il·lusions i ganes de treballar en comú de qui participa de la Taula, sabent que això és tan sols l'inici d'una iniciativa amb molt futur per endavant. Sumar esforços per conèixer com és l'entorn on vivim, i poder plantejar accions conjuntes, és un repte que agafem amb moltes ganes i motivació els membres de la Taula.

La propera reunió de la Taula de Salut Comunitària està programada per inicis de Juliol, així que no patiu, que us mantindrem informats i informades de tot el que anem fent!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies