fons Banner

Notícies

Titular notícies

Col·loquis específics

Dilluns 11 Maig 2015

Durant els mesos d'Abril i Maig, l'equip comunitari ha tingut l'oportunitat de trobar-se amb els professionals dels àmbits de salut i educació, les dues línies específiques del Projecte ICI.

Aquesta trobada, facilitada per les referents del Pla Educatiu d'Entorn i els programes de Salut Comunitària als Centres d'Atenció Primària de Collblanc i La Torrassa, ens ha servit per recollir quins són els punts de vista dels professionals que dia a dia, treballen des de l'àmbit sanitari i educatiu als barris.

Les seves percepcions entorn a temes que tenen a veure amb la cohesió social i la convivència van ser posades en comú, i van servir per generar un debat molt enriquidor que serveix per enriquir el diagnòstic comunitari que s'està realitzant. 

Aquest diagnòstic, que s'està construint participativament, recull d'una banda informació de tipus quantitatiu amb dades objectives que es complementen amb informació qualitativa que recollim dels punts de vista, opinions i percepcions de qui viu i/o treballa al territori.

Les sessions de col·loquis específics han servit per a recollir aquestes dades de caire qualitatiu que es sumen a la construcció del diagnòstic. En total, han participat prop de 40 professionals de l'àmbit sanitari i educatiu, aconseguint doncs recollir diversos punts de vista i implicar als tècnics i tècniques del territori. En endavant continuarem realitzant col·loquis al Districte II, us n'anirem informant de les dates i ubicació.

 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies